ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡOΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ  “ΕΛΛΑΔΑ – Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ”, ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 43Η ΕΠΕΤΕΙΟ  ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

image005

Αθήνα, 24/7/2017

 

Τιμούμε σήμερα την 43η επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας στη χώρα μας καθώς και της πτώσης της χούντας των συνταγματαρχών η οποία έβαλε τον Ελληνικό λαό στο «γύψο» και οδήγησε στην προδοσία της Κύπρου.

Μια ημέρα ιστορική κατά την οποία αποτίουμε φόρο τιμής στην μνήμη όλων εκείνων που θυσιάστηκαν υπέρ της ύψιστης Ιδέας της Δημοκρατίας προκειμένου να κερδίσουμε όλοι εμείς την ελευθερία μας, την αξιοπρέπειά μας, τη ζωή μας.

Η Δημοκρατία είναι αξία ανεκτίμητη. Δεν είναι, όμως, αυτονόητη ούτε δεδομένη. Έχει κατακτηθεί με αγώνες και η μάχη για την περιφρούρησή της είναι επίπονη και πρέπει να είναι διαρκής, ιδίως σήμερα που η Δημοκρατία δέχεται αλλεπάλληλα και καίρια πλήγματα μέσω της πλήρους απαξίωσης κυβέρνησης και κοινοβουλίου από την τρόικα και τα μνημόνια.

Υπάρχει όμως Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ για την ΕΛΛΑΔΑ. Γι’ αυτό, συνεχίζουμε αταλάντευτοι τον αγώνα μας για να πετάξουμε την τρόικα κα τους τοκογλύφους δανειστές έξω από την Πατρίδα μας και να ξαναπάρουμε πίσω την Ελλάδα.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν...

EnglishfrenchitalyGermanSpainrussiapoland