Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διήμερη επίσκεψη του Νότη Μαριά το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη

Αθήνα, 14/3/2017

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διήμερη επίσκεψη του Ανεξάρτητου Ευρωβουλευτή, Καθηγητή  Νότη Μαριά στη Θεσσαλονίκη το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Μαρτίου.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του ο Νότης Μαριάς συμμετείχε και απηύθυνε χαιρετισμό στη συγκέντρωση που διοργάνωσαν οι επιτροπές αγώνα ενάντια στην εξόρυξη χρυσού-χαλκού στη Χαλκιδική, συγκέντρωση η οποία έγινε στην Πλατεία Αριστοτέλους το Σάββατο 11/3.

Στη συνέχεια ο Νότης Μαριάς απηύθυνε χαιρετισμό σε εκδήλωση παρουσίασης βιβλίων Ρώσων συγγραφέων στο βιβλιοπωλείο «Μαλλιάρη-Παιδεία Ανατόλια», εκδήλωση στην οποία συμμετείχαν επίσης ο Γενικός Πρόξενος της Ρωσίας στη Θεσσαλονίκη κ. Α. Shcherbakov και άλλοι επίσημοι.

Το απόγευμα του Σαββάτου ο Νότης Μαριάς συναντήθηκε με αντιμνημονιακούς πολίτες σε εκδήλωση που έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. Κατά τη συνάντηση συζητήθηκε η τρέχουσα πολιτική κατάσταση και η διαδικασίες για τη συγκρότηση Πατριωτικής Παράταξης ενάντια στα μνημόνια, στη τρόικα και στους ντόπιους απολογητές της.

Την Κυριακή 12/3 ο Νότης Μαριάς συμμετείχε σε εκδήλωση για τη προώθηση των Ελληνικών εξαγωγών στη Ρωσία με την παρουσία εκπροσώπων των παραγωγικών φορέων της Κεντρικής Μακεδονίας και στελεχών του Ρωσικού Προξενείου στη Θεσσαλονίκη.

Τέλος ο Νότης Μαριάς έδωσε συνέντευξη σε τοπικό τηλεοπτικό κανάλι.

Επισυνάπτονται φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις και βίντεο από την πλατεία Αριστοτέλους:

 

2 1 5 4 6 IMG_2638

 

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν...

EnglishfrenchitalyGermanSpainrussiapoland