Ο Νότης Μαριάς καταγγέλλει στην Ευρωβουλή τους τζιχαντιστές

Αθήνα, 17/12/2016

 

Σκληρή επίθεση εναντίον των τζιχαντιστών έκανε σε ομιλία του στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο στις 15/12/2016 ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής Καθηγητής Νότης Μαριάς.

Όπως επισήμανε ο Έλληνας Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής: «Στους 12 μαζικούς τάφους που ανακαλύφθηκαν στην περιοχή Ικρίτ του Ιράκ πιστεύεται ότι βρίσκονται θαμμένα περισσότερα από 1700 θύματα των τζιχαντιστών. Υπολογίζεται ότι υπάρχουν εκατοντάδες ακόμη μαζικοί τάφοι στην περιοχή που βρίσκονται υπό τον έλεγχο του ISIS. Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων θυμάτων που μπορεί να βρίσκονται σε αυτούς τους τάφους είναι σοκαριστικός με τον αριθμό να ξεπερνάει τα 15000 θύματα».

Και ο Νότης συνέχισε: «Το ISIS δεν έχει κάνει καμιά προσπάθεια να κρύψει τις σφαγές που έχει διαπράξει. Το αντίθετο, προσπαθεί διαρκώς να φοβίσει τον κόσμο δημοσιοποιώντας βίντεο με αποκεφαλισμούς και βασανιστήρια εξαπολύοντας ταυτόχρονα απειλές προς τη Δύση. Η απειλή των τρομοκρατών πρέπει να σταματήσει».

Και ο Νότης Μαριάς κατέληξε: «Η ΕΕ χρειάζεται να λάβει μέτρα και κατά των αραβικών χωρών που στηρίζουν το DAESH στη Συρία και κατά της Τουρκίας η οποία επίσης στηρίζει το DAESH και βοηθάει τους τζιχαντιστές λαθρεμπόρους πετρελαίου. Η ειρήνη και η  κοινωνική δικαιοσύνη πρέπει να εδραιωθούν στη Μέση Ανατολή. Είναι ζήτημα που μας αφορά όλους».

Επισυνάπτεται το σχετικό βίντεο με την τοποθέτηση του Νότη Μαριά.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν...

EnglishfrenchitalyGermanSpainrussiapoland