Μήνυμα συμπαράστασης του Νότη Μαριά στον αγώνα των δανειοληπτών σε ελβετικό φράγκο.

Βρυξέλλες, 29/5/2016

Μήνυμα συμπαράστασης προς τη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Δανειοληπτών Ελβετικού Φράγκου (ΣΥ.ΔΑΝ.Ε.Φ) η οποία διεξάγεται σήμερα Κυριακή 29/5/2016 έστειλε από τις Βρυξέλλες ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής, Καθηγητής Νότης Μαριάς.

Το μήνυμα του Νότη Μαριά έχει ως εξής:

«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε χαιρετίζουμε τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσής σας που διεξάγεται σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή του αγώνα των .

Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση στο δίκαιο αγώνα σας και σας γνωρίζουμε ότι συνεχίζουμε να βρισκόμαστε στο πλευρό σας. Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις συνεχείς μας παρεμβάσεις στην Ευρωβουλή από τις οποίες ενδεικτικά αναφέρω την κατάθεση Γραπτής Ερώτησης στις 12/9/2014, την επιστολή μου προς τον Πρόεδρο της Κομισιόν κ. Γιούνκερ στις 16/1/2015, τις ομιλίες μου στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις 18/5/2015 και στις 5/10/2015, την Παρασκευή 27/5/2016 κατέθεσα στην Ευρωβουλή και νέα Γραπτή μου Ερώτηση προς την Κομισιόν με την οποία ζητώ την άμεση παρέμβαση της για την στήριξη των Ελλήνων δανειοληπτών στεγαστικών δανείων σε ελβετικό φράγκο ενόψει μάλιστα και της πρόσφατης υπ’ αριθμ. 334/2016 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών που δικαιώνει πανηγυρικά τον αγώνα σας.

Λόγω ανειλημμένων κοινοβουλευτικών υποχρεώσεων στις Βρυξέλλες δεν μπορώ να βρίσκομαι κοντά σας.

Εύχομαι καλή επιτυχία στις εργασίες της Γενικής σας Συνέλευσης.

Ο αγώνας συνεχίζεται

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Νότης Μαριάς

Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής»

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν...

EnglishfrenchitalyGermanSpainrussiapoland